Rebelarte · 15 - 16 - 17 Gener 2010

A la tercera edició de Rebelarte, us presentem una mostra de cinema documental i vídeo independent en la qual l'art, l'acció social i la visió d'altres realitats configuran els eixos de l'esdeveniment, en el qual hem seleccionat una sèrie de vídeos amb els quals presentar una visió alternativa a través de les temàtiques amb les quals hem treballat i que ara us presentem.

Art i Acció: abordarà la temàtica del dissabte en la qual es mostrarà diferents curtmetratges d'animació, independent i experimental amb els quals visionar diferents denúncies socials, realitats quotidianes, somnis i utopies fictícies. En aquest espai busquem una proposta informal i distesa on els espectadors trobin en la ficció i l'art paral·lelismes amb els conflictes socials que es generen al món.

Postcapitalisme i Altres Realitats: en aquest espai abordarem exemples pràctics de diferentspersones que a nivell individual o col·lectiu han començat a desenvolupar sistemes diferentsper a transformar les seves vides, fins a ara basades en la interdependència de la societat de consum. Una visió alternativa de model basat en la cooperació, i el desenvolupamentsostenible. També contarem amb diferents exposicions sobre els nostres hàbits de consum ila relació que aquests representen per al planeta.